Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

             ​Ring til os på

  30 34 02 12

Behandling af Allergi med ALFA - kinesiologiske teknikker.

Acceptér ikke et liv med allergi

Allergi er den hurtigst voksende lidelse i den vestlige verden. Der udvikles derfor mange typer af ny medicin, men fælles for dem alle er, at de fjerner symptomer – ikke allergien, den har du stadig.

Jeg tilbyder dig et andet valg. En metode, hvor din allergi behandles ud fra et helhedsprincip, hvor jeg især fokuserer på stressfrigørelse og kostomlægning. Denne form for behandling har vist sig at have sensationel effekt på alle former for allergi, overfølsomhed, intolerancer og astma.

Min metode er unik, effektiv, fri for bivirkninger, hurtig virkende og let at udføre. Den kan gøre dig fri for allergi og medicin, og give dig et helt nyt liv med kvalitet og færre omkostninger i dagligdagen.

Hvorfor har jeg allergi?

Du har allergi, fordi din krop har en unormal reaktion på ellers normale ting. Normalt skal en påvirkning af græs, pollen, kæledyr eller andre normale ting ikke udløse en unormal reaktion, som symptomer ved allergi er.

Allergi skyldes oftest en fejlprogrammering i nervesystemet eller hjernen, og svækket tarmslimhinde eller ubalance i vores tarmflora.

Denne fejlprogrammering kan være opstået som følge af en tidligere oplevelse, der har givet dig en stressreaktion, det kan være en uskyldig begivenhed, som et fald, en forskrækkelse, en utilpashed eller lignende hverdags situationer, noget vi alle bliver udsat for i hverdagen.

Kroppen kan have været udsat for fysisk eller psykisk stress. Kroppen har svært ved at skelne de forskellige stressfaktorer, der er i vores hverdag fra hinanden. Allergi behøver ikke at være andet end en betinget refleks i underbevidstheden, og denne refleks udløser en allergisk reaktion, hvor kroppen prøver at skille sig af med de ting, den anser for farlige. Symptomerne kan blandt andet være høfeber, astma og eksemer.

Vores allergibehandling

Når vi behandler for allergi, starter vi med at teste om der er balance i tarmfloraen, er der for meget svamp tilstede i kroppen, skal det på plads først.

Herefter bruger vi ALFA - kinesiologiske teknikker til at teste og om programmere nervesystemet og hjernen, så den ikke længere reagerer på uskyldige ting som pollen, husdyr og så videre.

Sideløbende ordineres der eventuelt naturmedicin eller kosttilskud.

Kontakt os for flere oplysninger

Kontakt os gerne hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig af med din allergi. Ring til os på telefon 30 34 02 12 eller send os en e-mail på: naturmedicinsk-klinik@live.dk

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Afdeling Svendborg

Tolbodvej 9. 2. sal

5700 Svendborg

Kontaktinformation