Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

             ​Ring til os på

  30 34 02 12

​Behandling af Stress, Angst, Traumer og Fobier med ALFA- kinesiologiske tekniker.​

Denne behandlingsform kombinerer med hjernebølger på Alfa. Med speciel teknik bringes klienten på REM - stadiet, hvorved der etableres hurtig adgang til underbevidstheden. Teknikken som er udviklet af Stresskonsulent Ole Larsen, betegnes som "Instant REM". Metoden giver en hurtig forløsning af stress, angst, traumer, fobier og ved behandling af følelser i ubalance.

Jeg bruger teknikken ved behandlingen ved feks.:

Separations angst.

Præstations angst, feks angst for at tale i en forsamling.

Eksamens angst.

Social angst.

Angst for hunde, mørkeræd, højde skræk, klaustrofobi osv.

Ved stress symptomer som:

Manglende koncentration

Kronisk træthed

Søvnbesvær

Irritabilitet

Forhøjet blodtryk

Hukommelsesbesvær

Depression

Mavesår

​​Når du er ramt af disse symptomer, så er det som regel den sidste dråbe der har fået ” bægeret” til at flyde over, men det er alt det foregående der giver grundlaget for et sammenbrud. Det kan være du er blevet ramt af magtesløshed, traumer og alvorlige begivenheder tidligere i livet og så videre. Med en stressbehandling tager vi hånd om de foregående begivenheder, som har slået dig ud, så du kan slippe af med din stress og undgå en eventuel sygemelding.

Hvordan foregår en behandling af Stress, Angst, Traumer eller Fobier?

Du kan sammenligne din hjerne med en computer, og din krop som en maskine, der er styret af computeren. Computeren og maskinen kommunikerer sammen ved hjælp nerve og hormonsystemet. Alle sanseindtryk og følelser ligger som informationer i nervesystemet og omsættes til hormoner via hjernens ”vekselapparat” – hypothalamus og hypofysen.

Derved kan sanseindtryk og følelser som rammer hjernen, manifestere sig til fysiske problemer i hele kroppen.

Nogle sanseindtryk og følelser kan ramme os så dybt, at de vil lægge latent som et "virusprogram" på computeren, og senere i livet kan nye sanseindtryk og følelser være den dråbe der får bægeret til at flyde over, med oven nævnte symptomer til følge.

Min behandling foregår således, at jeg ved hjælp af ALFA- kinesiologiske teknikker fjerner de "virusprogrammer" der ligger som grundlaget for symptomerne.

Få mere info om behandling af Stress, Angst, Traumer eller Fobier på klinikken i Svendborg, du skal være velkommen til at kontakte mig. Send mig en e-mail på:naturmedicinsk-klinik@live.dk eller ring på telefon 30 34 02 12. Så tager vi en snak om, hvordan jeg med en behandling kan hjælpe dig videre.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Afdeling Svendborg

Tolbodvej 9. 2. sal

5700 Svendborg

Kontaktinformation